Godmorgon

Godmorgon stalkers och övriga läsare. Idag är det söndag och solen skiner jag tänkte ta mig tid att uppdatera här med ett ordentligt inlägg. Skrev tidigare om Adele som jag var på i onsdags kväll. Igår, lördag mötte jag upp med Hanna i Covent Garden. Vi hade bestämt att vi skulle gå till Magnum Pleasure store som precis öppnat upp där.
 
 
Man får där välja vilken typ av choklad man vill doppa sin glass i och tre olika toppingar, så skapar de som ni ser ovan en väldigt fancy glass direkt till dig. Jag valde salted caramel fudge, cherry pieces och ett golden flake strössel. När man fått sin glass fanns det flera olika photoboths, allt för insta såklart!
 
Efter glassätandet gick vi till the National Gallery, jag har en tid tänkt att jag ska gå dit och kolla på konstverket av Ed Sheeran som nyligen tillkom i deras kollektion. Lite roligt var det också att när vi gått runt ett tag och kollat på alla typer av konst ni kan tänka er så säger jag till Hanna, den där tavlan som hänger där den är ju på riktigt fin. Såklart var det helt slumpmässigt svenska Jenny Lind.
 
 
Sen åt vi sen lunch / tidig middag på nandos. Dagen avslutades sen med en liten stroll genom central och en väldigt uppskattad kopp filterkaffe från Nordic Bakery, såklart köpte vi lite tilltugg som vi satte oss och intog i en liten park. Där blev vi kvar ett par timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. En väldigt trevlig lördag!
 
Idag har jag för ovanlighetens skull ätit frukost ihop med mina hostisar. Jag ska nog mest ta det lungt idag ta en långpromenad och äta vapis till middag. Njuta av att jag är i min stad och livet i allmänhet. Cheers x