Back in Sweden

 Är ju tillbaka i Sverige sen för några veckor sen. Saknar min lilla monsterunge E så sjukt mycket och nu börjar jag känna den där känslan att semstern är slut och det är dags att åka tillbaka hem till London... Men icke sa nicke Sverige är once again mitt hem.
 
Under de senaste veckorna har jag hunnit dricka välkommen hem skumpa, träffat hela släkten, gjort flera besök hos mormor och morfar och haft tjejkväll med Bella och Evelina. De hade ordnat så himla fint och pyntat Bellis lägenhet till min ära, så himla fina.
 
 
Jobb har jag också fått, en sån himla lättnad verkligen. Vet ju nästan exakt vad jag vill gör de närmsta åren så det viktigaste just nu är ett jobb så jag kan börja spara. Hittade en liten familj som bara bor en halvtimme i bilen från mig som sökte en nanny. Perfekt för en gamal au pair som mig så 15 timmar i veckan kommer jag hjälpa dem med deras två söner på 6 månader och 5 år. Kanske har jag även ett helgjobb till början av oktober vilket verkligen skulle vara grymt bra! Keep your fingers crossed for me!
 
 
#1 - Moa - Mitt liv i New York

Hej!
Vad kul att du kände igen dig i inlägget trots att det var ganska rörigt. Jag tycker inte ens jag kan sätta ord på komma-hem-känslorna. Man är så all over the place och de enda som förstår är de som har varit au pairer. Jag hoppas du kan hålla kontakten med kompisar du fick under året för de kommer vara viktigt.