Good and bad news

 
 
Nu var den en stund sen jag tittade in här och skrev några rader. Det har delvis berott på att jag varit riktigt sjuk, blev hemma från jobbet en hel vecka. Började med högfeber och vad jag trodde var halsfluss och slutade med ett ansikte fullt av svinkoppor. På vårdcentralen kom de fram till att jag inte hade bakterier i halsen utan förmodligen ett virus, fick tillslut pencillin mot hudutslagen så nu ser jag nästan ut som vanligt igen.
 
Men något som är väldigt bra är att jag blivit erbjuden ett vik på en förskola, förhoppningsvis ända fram till sommaren om allt funkar som det ska. Börjar om en vecka och är såklart jättetaggad på att börja jobba lite mer ordentligt!
 
 
Förra helgen åkte vi neråt skåneland och jag passade på att övernatta hos Evelina i Helsingborg. Fick se hennes älskade barndomshem Viken som vi alla fått höra så mycket om under året i London. Självklart drack vi skumpa och åt daimtårta, det är det vi gör bäst. Det var himla fint att få se henne live igen efter 2 månader från varandra, 2 månader för mycket.