Saturday with the fam in town

Lördag hade vi bestämt att vi skulle mötas i North Greenwich! Vi tittade först lite på the O2 och bestämde sen att vi skulle åka linbanan, The Emirates Air Line. Det kostade inte så mycket och var riktigt roligt, rekomenderar er att ta er tid att göra det! Vi fick även gratis inträde på deras museum där man fick se hur ett flygplan funkar.
 
Sen började vi traska mot den andra delen av Greenwich och Nandos Cutty Sark. Blev nog en timmes promenad i det helt otroliga vädret, 23 grader varmt. Efter Nandos lunch köpte vi fika som vi tog med oss upp i Greenwich Park. Vi klättrade upp till toppen, fotade London skyline och kollat på strecket där tidzonerna börjar från. Här i England har vi ju nämligen "rätt" tid.
 
Sen tog vi oss ner för backen igen och la oss ner i parken och vilade/fikade någon timme. Tillbaka in till stan åkte vi med riverboaten ända till London Eye. Vid Big Ben mötte EP upp med oss. Vi gick sen förbi Westminster Abbey och upp genom St James park för att självklart spana in slottet!
 
Avsultade sedan dagen med pubmiddag och första pimmsen! Det smakade lite som avslagen trocadero, god sommar dryck.
 
Detta blev en dag då ett flertal saker på min bucketlist blev avbokade och jag knäppte många fina bilder med min systemkamera, ska försöka dela med mig utav dem i veckan! Cheers!