SPARKLE & SABBEG IN GLASGOW DEL III

Onsdag var våran sista dag i Glarre och när vi vaknade inte allt för pigga så bestämde vi oss för att hitta parken som vi såg första dagen och lägga oss där ett par timmar med picknick. 

Det var lika fint väder som dagarna innan så jag tror vi båda fick någon timmes sömn i solen. Sen gick vi förbi ett jättestort växthus med ett litet café, tittade in där en sväng innan vi promenerad upp mot stationen där bussen till flygplatsen gick från. 


Vi tänkte att vi lika gärna kunde käka middag där så vi var där extra tidigt. Hade vi nog inte varit om vi vetat att vi skulle lämna Glasgow nästan tre timmar sent. London hade tydligen inte alls lika fint väder som oss!


Men förutom några långa timmar av väntan på flygplatsen var hela Glarre resan verkligen toppen. Är så glad att min lilla Norrlänging ville hänga med mig upp till Skottland! 

Jag skulle nog säga att Edinburgh fortfarande har topplatsen på mina favorit städer men om du gillar party är Glarre platsen för dig, Skottarna  i väst vet helt klart hur man partar!