Angelika

SPARKLE & SABBEG IN GLASGOW DEL I
Vid klockan fyra i måndagsmorse ringde klockan och det var dags för mig och SabbeG att kliva upp för att åka mot flygplatsen. Väl framme där käkade vi lite frukost. Framme vid gaten fick vi vänta och det slutade med att vi var ca en halvtimme försenade till Glasgow.
 
Väl inne i stan gick vi ner till hostlet vi skulle bo på och lämnade våra väskor. Gick en lite promenad in till centrum där vi åt lunch, en rikitgt prisvärd padthai. Medans vi väntade på att kunna gå tillbaka och checka in så tittade vi runt på primark och köpte med oss lite snacks och bubbel för att fira semestern!
 
 
När vi fått vårat rum insåg vi att vi skulle komma att bo i en gryta. Helt galet varmt har det varit både inne och ute i Glasgow under alla dagarna, tydligen hade vi tur med vädret för Glasgowborna sa att den värmeböljan inte är normal där. 
 
Efter en dusch och en powernap så gick vi utått igen. Först till en streetartvägg vi sett tidigare som vi såklart var tvungna att posa framför. Det fanns en massa riktigt cool streetart längs hela staden som tillskillnad från i typ Stockholm inte var sönderklottrad med en massa graffiti. 
 
Middag åt vi sen på Hardrock Café, efteråt letade vi runt efter bra pubar att fortsätta kvällen på men vi lyckades inte hitta någon riktigt bra så lite halvt besvikna på vad vi trodde staden hade att erbjuda gick vi hem och sov efter en lång dag på resandefot.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress