ELECTRIC DAISY CARNIVAL UK 2016

Vilken helg vi har haft, i lördags var det dags för Electric Daisy Carnival uppe i Milton Keynes. Något vi alla varit så taggade på i evigheter, vi hade köpt tutus i blått och gult och sverigeflaggor såklart. Allt för att visa vem vi var därför, Avicii the main man. Vet inte hur många gånger jag hörde Ibrahimovic och Sverige skrikandes efter oss men endast en gång var det en som kopplade att vi var Timpas fanclub.
 
 
Väl framme började vi dagen med Martin Solveig. Vi hade tänkt oss att kunna gå mellan scenerna för att kunna se lite av både Galantis och Axwell & Ingrosso men på vägen bort mot Sigma som också spelade där så insåg vi att vi skulle hålla oss till main stage så vi fick bra platser till Avicii.
 
Så vi tog beslutet att käka lunch direkt istället. Sen satte vi oss i slänten bakom main stage och lyssnade på Oliver Heldens, hittade lite andra svenskar eller rättare sagt de hittade oss. Åt glass och njöt av upplevelsen. När Dimitri Vegas gick på gick vi neråt scenen och föröskte ta oss framåt för att se så bra som möjligt. 
 
 
Först ut av de vi var mest taggade på var Martin Garrix, han var riktigt bra live. Att detta bara var uppvärmningen? Gold skies och oops var mina favoriter. Tyvärr är ljudet i videosen under inte det bästa då basen var så hög men vill ändå dela med mig av dem!
 
 
 Efter Garixx kom Axwell & Ingrosso på och vi gjorde allt för att de skulle se oss svenskar i publiken. När Axwell sa hello UK så sa han också no this is not Sweden och vi hade lyckats. Vi hade ju tänkt skippa början på dem för att kunna tima in Galantis med men i slutet är jag ändå glad att vi såg hela deras set för det var garanterat ett av dagens bästa!
 
 
 Sist men inte minst så var det dags för mannen vi var därför, Avicii. Man kände att trycket ökade när han kom in och det var dagens bästa utan tvekan. Kanske var det för att vi visste att detta var sista chansen att få se han live som vi uppskattade det så mycket men jag tror ingen av oss var besvikna. En helt galen stängning av main stage!
 
 
 
Direkt när Timpa gick av försökte vi ta oss ut så vi hann bort till stationen och förbi den värsta kön till tågen. De satte in ett extra tåg och det vi egentligen skulle med var försenat så vi hann med och kom hem till London igen. Det var inte lite skönt att lägga sig ner i sängen vid 4 efter en heldag ståendes framför scenen.