Notting Hill Carnival

Tjosan, igår måndag var det bankholiday här England så jag och Evelina hade en extra dag ledigt. Det skulle bli vår sista dag ihop här i London så vi hade stora planer för dagen. Först åkte vi till Notting Hill för ett besök på carnivalen som i år hölls för 50 året i rad. Var riktigt häftigt att se de olika grupperna som gick, sprang och dansade fram längs gatorna.
 
 
När vi kändes oss klar med carnivalen tog vi bussen till picadilly för att köpa en sista wok to walk som vi åt på trafagal. Kommer sakna den boxen med nudlar så sjukt mycket.
 
 
När vi ätit och solat klart gick vi självklart till nero. Jag hade ett stämpelkort som var fullt vilket innebar en sista gratis kaffe, wihooo. Dagens andra höjdpunkt var sen ett besök i skygarden, högst upp i walkie talkie bulding. Mer bilder därifrån kommer komma i ett eget inlägg men det var helt amazing. Att få skåla med varsin drink och titta ut över London, staden som förde oss samman och som nog lite alltid kommer kännas som hemma.
 
 
Dagen avslutade vi sen exakt som vi började året fast lite bakvänt. Först ett besök på nandos victoria, där vi hamnade efter att vi mötts upp i Herne Hill. Självklart tog vi sen tåget till Hernis där vi hände på perongen en stund innan det var dags att säga hejdå där vi först sa hej. 
 
September förra året och igår
 
 
Min lilla pissråtta, nästa gång ses vi i Sverige. Vart vi sen hamnar det får vi se.