Joe & Casper Hit The Road

Söndag - Vi bestämde oss för att ses vid 12 på baker street. Äta den klassiska söndagsnandosen och gå till svenska kyrkan på deras julmarknad. Vi fick stå i kö untanför, det var galet hur många som var där. Kan säga att lokalen är rätt liten så det var inte mycket tom yta där inne. Sen satte vi oss på Caffé Nero och spelade in en podd som ni kan hitta i det tidigare inlägget!
 
 
 Casper Lee och Joe Sugg´s film Joe and Casper Hit the road hade på kvällen premiär på Leicester Square så vi tog en buss ner dit för att se om vi kunde få se något av den rödamattan. Vi var rätt så sena om man jämför med de som stått och väntat hela dagen så vi ställde oss vid ingången för de gästerna som inte är kända, vakterna sa att de nog inte skulle komma ner till oss men de gjorde de! Lyckades tyvärr inte få bild med Casper eller Joe men Marcus Butler stannade och tog bilder med oss.
 
 
Kommer absolut försöka hinna med en "riktig" premiär till en större film under året med lite mera kända namn. Igår var det mest youtubers och familj till dem som kom men det var roligt ändå!