Angelika

Day 3
 
Dag 3,även den sista dagen. Vi åkte från Johanna vid 9 som de andra dagarna,kramade hejdå och packade det sista. När vi kom fram till stan åt vi frukost på starbucks och där satt vi en stund, det var ju sista riktiga starbucks frukosten för ett bra tag. Sen gick vi runt och väntade på att allt skulle öppna. Vi kunde helt klart ha sovit lite längre men det var kul att gå runt. Vi gick till Primark och där shoppade jag loss,vill tilbaka dit och då ska jag gå till det stora primarket där det finns en one direction avdelning! ;)
Vi var även inne en sista gång på HMV,frågade efter Little Mix album men det var slutsålt. :(
Vi gick till Sainsbury's för att köpa One Way Or Another singeln men även den var slut,fick iaf tag på en rednose.
Vi gick in i lite olika sovenir butiker och gleeed mest runt. Sen åt vi lunch på burger king men nu i efterhand ångrar man ju lite att vi inte åt en sista gång på Nandos,kommer sakna det så mycket! Sen blev det time att åka mot tåget som skulle ta oss till flygplatsen.
 
 
Måste berätta om 3 jättegulliga tanter som satt på andra sidan gången om oss på tåget! När Eve provade sin Niall mask skrattade alla tre och började prata om killarna och den ena frågade då Eve,
 
- Is Niall your favorite?
 
Och sen så pekade hon i sin tidning där Harry var med och sa,
 
- I think Harry's my favorite!
 
Dessutom hade de en irlänsk dialekt! :')
 
Väl framme på flygplatsen blev det en sista starbucks och så kollade vi runt lite i taxfree'n. Sen blev det att åka hem till kalla,snöiga Sverige. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress